در مصاحبه ای با ایسنا ، دکتر سید محسن زهرایی ، در مورد اینکه چرا کودکان در تزریق واکسن کرونا گنجانده نمی شوند: و دستیابی به چنین نتایجی به تحقیقات طولانی مدت نیاز دارد و ما در کشورمان می بینیم که تولیدکنندگان واکسن مدتهاست که تلاش می کنند و این مورد تزریق واکسن بلافاصله در بازار نیست. اما محصول تولید شده باید از سانسور علمی عبور کند .
وی افزود: در روند بررسی واکسن ، بزرگسالان اغلب انتخاب می شوند تا بتوانند داوطلب شوند و علائم کمتری داشته باشند. در مرحله اول اندازه نمونه بسیار ناچیز است و اگر نتایج قابل اطمینان بودن ثابت شود ، مراحل دوم و سوم با همان اندازه نمونه انجام می شود و پس از اتمام مطالعه در جامعه "واکسن" استفاده می شود . اما برخی از گروه ها مانند زنان باردار ، کودکان و. مطالعه نشده
زهرایی تأکید کرد: بر این اساس نمی توان گفت که این واکسن بر سایر گروه ها تأثیر مثبت و محافظتی داشته است ، بنابراین مطمئناً در نوزادان و زنان باردار م effectiveثر و بی خطر است و معمولاً باید آن را بررسی کنیم. به عنوان مثال ، کودکان تا زمانی که معاینه خاصی انجام نشود ، اجازه استنشاق ندارند.
وی با اشاره به اینکه کرونا مشکلات کمتری نسبت به بزرگسالان در کودکان ایجاد می کند ، افزود: "بدیهی است که برخی از کودکان نیز دارای مشکلاتی بودند ، اما اولین گروه هدف یا چالش اصلی مربوط به این گروه سنی نبود." در نتیجه ، محققان از آزمایش واکسن ابتدا در کودکان واهمه ای نداشتند. در نتیجه ، اولین مطالعه در گروه بزرگسالان انجام می شود و در صورت تأیید ، این مطالعه در گروه های دیگر مانند زنان باردار ، کودکان ، افراد دارای معلولیت و غیره انجام می شود. این کار انجام می شود و اگر ثابت شود که برای این افراد ایمن است ، تأیید استفاده بعدی نیز برای این افراد داده می شود.
زهرایی در پاسخ به این س ifال که آیا واکسن عروق کرونر می تواند در گروه واکسن های عمومی قرار گیرد ، گفت: برای حل این مشکل خیلی زود است و برای درک بهتر ویروس باید وقت بگذاریم. از طرف دیگر ، دانش ما در مورد واکسن ها و میزان واکسیناسیون با گذشت زمان در حال افزایش است و ممکن است در آینده نتایج بهتری در مورد آن مشاهده کنیم.